Prima service, zoals u het mag verwachten

Fiets stuk? Meer-Fietsen, de voordeligste fietsenmaker van Nieuw-Vennep, helpt u snel weer op weg. Wij hebben namelijk een unieke Haal & Breng service. Binnen Nieuw-Vennep halen wij uw fiets gratis op en na reparatie wordt deze ook weer bij u afgeleverd.

In de meeste gevallen wordt de reparatie van uw fiets binnen 1 dag al in orde gemaakt! Mocht het onverhoopt toch langer duren omdat het bijvoorbeeld nodig is bepaalde onderdelen te bestellen dan wordt u hier uiteraard direct over geïnformeerd.

Dus als u fiets stuk is bel ons dan direct op 06 133 20 600.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om even langs te komen. Onze vestiging zit in het centrum van Nieuw-Vennep.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips:

Tip 1:

Noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2:

U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3:

Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy.

Hieronder kunt u direct gebruik maken van de AXA online sleutelservice.

Met de opkomst van de smartphone groeit ook het aanbod aan fietsgerelateerde app’s (applicaties). Onderstaand enkele opvallende:

 Fiets!-app
Fiets! is een applicatie die op een smartphone gebruikt kan worden om routes te plannen en dient als   routebegeleiding tijdens het fietsen. Met de Fiets!-app kunt u een route plannen via het knooppuntensysteem. Selecteer de gewenste knooppunten op de digitale kaart en de Fiets!-app verbindt deze met elkaar en zo ontstaat de route u kunt fietsen. Met de gps-verbinding op de smartphone ziet u op de kaart waar u bent, en geeft de applicatie aan hoeveel kilometer u nog moet fietsen naar het volgende knooppunt. Heeft uw een leuke route gefietst dan kunt u deze ook delen met uw medefietsers. Geef de route en passende naam en een leuke beschrijving en plaats deze op www.routeplein.nl. Andersom biedt het Routeplein u ruim 330 routes van gebruikers die u gratis kunt ophalen naar u mobiele telefoon. Handig: in de iPhone versie van de app staan ook de Fietsers Welkom! adressen. Medio zomer 2011 komen de adressen ook in de Android app (app beschikbaar voor iPhone en Android, download kost € 1,59)

 

ANWB Fietsen
In de app Fietsen van de ANWB staan alle fietsknooppunten in Nederland opgenomen. In de app zitten alvast 3 gratis kant-en-klare ANWB-fietsroutes met leuke informatie en tips voor onderweg. En verder kunt u zelf eindeloos fietsroutes maken. De app is voorzien van een heleboel handige snufjes. Zo kunt u zelf het energieverbruik van het toestel bepalen en de route na het fietsen direct met vrienden of kennissen delen. Tijdens het fietsen is een klein weerbericht zichtbaar (app beschikbaar voor iPhone, download kost € 2,99. Losse kant-en klare routes € 0,79 per route).

 

Bordje Weg
Treft u op uw fietstocht een beschadigd bordje of mist u onderweg een LF- of knooppuntbordje, dan kunt u dat al tijdens uw fietstocht melden via de gratis app Bordje Weg. Met behulp van de GPS op het toestel wordt de plaats waar u staat, automatisch op de kaart geplaatst. Stapsgewijs wordt u via een aantal invulvelden door de melding heengeleid. Uw melding komt automatisch bij de juiste onderhoudsinstantie terecht (app beschikbaar voor iPhone en Android, overige smartphones: http://m.bordjeweg.nl)

Wanneer u een fiets aanschaft via het Nationale Fietsplan betaalt de belastingdienst mee aan uw nieuwe fiets! Uw voordeel kan oplopen tot 52 %. De enige voorwaarde is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan haar werknemers aanbiedt. Benieuwd of uw werkgever ook meedoet?

Kijk hier >>

Nieuw of gebruikt, met de Unigarant Doorlopende Fietsverzekering is elke fiets verzekert, zo lang als u wilt.

Betaal per jaar of per maand (vanaf € 4,-)
Verzeker accessoires eenvoudig mee.
Verzekerd van Wegenwacht voor de fiets met het pechhulpabonnement.
Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.

Is de fiets duurder dan € 3.000,-, kies dan voor de Kortlopende Fietsverzekering (één keer betalen voor 1, 3 of 5 jaar). Deze sluit u af bij de fietsenwinkel of tussenpersoon bij u in de buurt.

Sluit nu gemakkelijk en snel online uw fietsverzekering af
Meer Unigarant Doorlopende Fietsverzekering
——————————————————————————–

folder
polisvoorwaarden Doorlopend
polisvoorwaarden Kort/Aflopend
productwijzer
dienstenwijzer
U profiteert van de volgende voordelen
——————————————————————————–

Drie jaar nieuwwaarde
Levering in natura (eerste drie jaar)
Accessoires en beschadiging mee te verzekeren
Geen eigen risico bij diefstal
Prijsstijging is meeverzekerd.
Automatische verlenging.
Verzekering loopt door bij totaal verlies en een nieuwe fiets.
Pechhulpabonnement bij te sluiten